Featured image

Vertsfamilie

Prøv et annerledes år – bli vertsfamilie med YFU!

YFU driver med gjensidig utveksling. Du kan være med på å gi ungdommer fra hele verden en unik mulighet til å gå på skole i Norge, slik norske elever får muligheten til å dra på utveksling over hele verden.

YFU finner gode vertsfamilier over hele landet og i alle former og fasonger. Alle typer familier kan bli vertsfamilier for YFU. Noen ganger er en familie to foreldre, andre ganger en. Noen ganger har man flere vertssøsken, andre ganger ingen. Noen ganger får man to fedre eller kanskje en enslig mor. Det alle familiene har til felles er at de er motiverte for å få en ungdom inn i familien og å bli kjent med noen fra en annen kultur. Helt vanlige ungdommer og helt vanlige familier gjør helt vanlige ting som å spise middag, gå på skolen og dra på skitur sammen. Sammen får de et år helt utenom det vanlige, og minner for livet. Gode minner skapes hver dag – vil du dele din hverdag med en utvekslingselev?

Les mer om det å være vertsfamilie på disse sidene eller ta kontakt med YFUs sekretariat, vi slår gjerne av en prat med deg! Ring 22 69 81 80 eller send e-post til post@yfu.no.