Featured image

Skoleår i utlandet

SE VERDEN PÅ NÆRT HOLD!

Å reise på utveksling er en unik mulighet til å bli kjent med et annet land, et annet språk og en annen kultur. Du blir også kjent med deg selv. Som utvekslingselev blir du integrert i ditt nye lokalmiljø, du får en ny familie og nye skolevenner. I dagens internasjonale samfunn er det en fordel å oppleve flere sider av verden, være god i flere språk, og ta del i en annen kultur. Dette er en mulighet du har én gang i livet, så grip sjansen! 

En del av utvekslingsopplevelsen er å utvikle seg selv og sin egen kulturforståelse og toleranse, ved å tilpasse seg og lære om noe som er annerledes enn det man er vant med. Det er et stort skritt å skulle reise fra familie og venner og alt som er trygt og godt hjemme i Norge, til noe som er fremmed og ukjent. Derfor er YFU opptatt av å gi både elever og foreldre en så personlig og tett oppfølging som mulig, slik at man skal føle seg trygg, og at det skal være lett å be om hjelp når man trenger det. Vårt mål er at elevene som reiser med oss skal få en så trygg og positiv opplevelse som mulig.

Finn mer informasjon under, og ta gjerne kontakt med oss på kontoret. Du er alltid velkommen til å ringe oss på 22 69 81 80, eller sende en e-post til post@yfu.no.