Medlemskap

Bli medlem i Youth For Understanding Norge

Youth For Understanding tilbyr trygg utveksling for en fredeligere verden til ungdommer fra hele verden. Gjennom vårt arbeid reduserer vi avstanden mellom mennesker og bidrar til økt toleranse. Vi håper du vil støtte oss i dette arbeidet gjennom medlemskap i YFU!

YFU er en ikke-kommersiell, fortjenestefri organisasjon som drives av frivillige.  Organisasjonen får statlig støtte på bakgrunn av medlemstall. Ditt medlemskap er derfor viktig for YFUs arbeid, uansett om du er støttemedlem eller aktivt medlem. Da vi er en ungdomsorganisasjon er særlig medlemmer under 26 år viktig for oss – men voksne er selvsagt også velkomne!

Medlemskap koster 200 kroner for individuelle medlemmer og 600 kroner for alumni- og  familiemedlemskap. Et medlemskap er gyldig fra dagen du betaler og ut gjeldende kalenderår.

Hvordan melder jeg meg inn?

Du kan melde deg inn ved å fylle ut dette skjemaet, eller ved å klikke på linken i høyremargen.

Familiemedlemsskap gjelder for alle i en familie som bor på samme adresse. Husk å oppgi fødselsdatoene på familiemedlemmene.

Hvordan betaler jeg årets medlemskontigent?

YFU sender årlig ut faktura for medlemskontigent på e-post til tidligere medlemmer. Dersom du ønsker å få tilsendt faktura på e-post nå kan du sende en e-post til post@yfu.no

Hvis du ønsker å bli nytt medlem av YFU kan du sende en e-post med navn, adresse og fødselsdato til post@yfu.no.

Alle medlemmer kan delta i vår vervekonkurranse og vinne flotte premier!

Som medlem kan du også gjøre en frivillig innsats i YFU. Dette kan du lese mer om på våre «Bli frivillig»-sider.